logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chcete si žít ve vatě? Izolujte!

Kdo by nechtěl žít ve vatě? Kvalitní izolace může vyřešit nejen tepelné ztráty domu. Minerální vata ve fasádách dodá obydlí patřičný punc, vytvoří zdravé klima v interiéru a uspoří náklady při spotřebě energie, které pak můžete využít efektivněji.

„Hlavní výhodou izolace z minerálních vláken je její nehořlavost a velmi dobrá prodyšnost,“ vyzdvihuje vlastnosti minerální vaty aplikační manažer společnosti Knauf Insulation Štěpán Lášek. Minerální vata podle jeho zkušenosti funguje také jako výborný zvukový izolant.

Kdo touží být chráněný před chladem v zimě a v létě naopak před přílišným horkem, bude z minerální vaty nadšený. Navíc tato izolace předchází vzniku plísní a ani s přibývajícím časem neztrácí své vlastnosti. Zaizolovat své obydlí je možné prakticky kdykoliv. Izolační práce totiž probíhají po celý rok.

„Jsme moc spokojení, protože ušetříme za energie a díky tomu si můžeme s manželkou dovolit koupit lepší vybavení do interiéru. Konečně se můžeme zaměřit na zútulnění podkroví,“ říká Jiří Lhoták z Plzně.

Zateplit dům lze bez použití zdraví škodlivých látek díky revoluční technologii ECOSE Technology od Knauf Insulation. V krušnohorské Krupce disponuje tato firma dokonce jedním z nejmodernějších závodů na výrobu minerální skelné vlny v Evropě.

Více informací


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.