logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řešíte optimalizaci doby dozvuku? Získejte nezávislý akustický posudek od Rigips

Na základě vstupních dat navrhne Rigips vhodné akustické materiály pro zajištění optimální doby dozvuku vaší stavby. Nezávislý akustický posudek získáte bezplatně a během několika dní.

Akustická aplikace porovnává výsledné výpočtové hodnoty s normou ČSN 73 0527 a zahrnuje okolo 28 typů prostor, na které jsou kladeny normové a hygienické požadavky, jako jsou např. učebny, tělocvičny, restaurace, kanceláře a podobně. Navíc je propojena s Profikalkulátorem Rigips, kde si vybraný materiál lze nakonfigurovat spočítat spotřebu, nacenit nebo přímo poptat u prodejce.

Pokud pracujete s metodikou BIM v programu Revit či Archicad, pomocí plug-inu se vám data o místnosti natáhnou do aplikace sama. V opačném případě parametry posuzované místnosti zadáte ručně. Poté si již vyberete vámi preferovaný materiál z kompletního portfolia akustických materiálů Rigips včetně designových řešení. Výběr materiálu můžete zcela nechat i na odbornících Rigips. Posledním krokem je samotné odeslání žádosti o nezávislý akustický posudek. Komplexní návrh řešení prostorové akustiky ve formátu pdf vám Rigips zašle nejpozději do sedmi pracovních dní.

Služba je k dispozici všem partnerům Rigips. Stačí se jen registrovat a není třeba stahovat žádný program. Na webových stránkách zároveň najdete i podrobný návod, jak správně akustickou aplikaci používat, ukázkový posudek a další tipy nejen ohledně prostorové akustiky.

Pro autorizovaný akustický výpočet s rozmístěním a nasimulováním skutečného prostoru je nutné oslovit přímo odborná akustická pracoviště.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.