logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Foukaná izolace dokonale zateplí těžko přístupná a členitá místa v konstrukci domu

Foukaná izolace Supafil® Loft od společnosti Knauf Insulation
Foukaná izolace Supafil® Loft od společnosti Knauf Insulation

Foukaná izolace zateplí strop, střechu i stěny na jedničku a bez tepelných mostů, takže se nevytváří podmínky pro vznik plísní. Její aplikace je navíc rychlá, přesná a při práci nevzniká žádný odpad.

Pokud přemýšlíte nad tím, jak kvalitně zaizolovat trámové stropy, aniž by se musela vyklízet půda, šikminy, sádrokartonové stropy pod vazníky, pultové střechy a další těžko přístupná a členitá místa v konstrukci domu, zvolte foukanou izolaci. Její obrovskou předností je, že tato místa dokáže zateplit bez tepelných mostů. „Tepelným mostům je potřeba se vyhnout, protože to jsou místa, která nejsou dostatečně zaizolována, jsou chladnější, a proto se na nich sráží vlhkost a vytváří se tak podmínky pro vznik plísní,“ vysvětluje Jiří Scheinkonig, šéf firmy Izolace Fuk, s.r.o. Lidé také ocení, že průměrný dům je zaizolován za 3 až 5 hodin.

K foukání se používá několik materiálů. „Na základě svých zkušeností určitě preferuji izolace minerální, a to z hlediska aplikačního, kdy tyto izolace při montáži nepráší a dobře se s nimi pracuje, a také díky vlastnostem jako protipožární odolnost a stálost – vlivem času totiž nedegradují. My máme nejlepší zkušenosti s materiálem Supafil Loft od firmy Knauf Insulation,“ říká Jiří Scheinkonig.

Foukaná izolace Supafil® Loft od společnosti Knauf Insulation se vyrábí z recyklovaného skla bez pojiva a příměsí. Kromě toho, že neobsahuje nic jiného než čistou minerální vlnu, výborně izoluje a je nehořlavá, také například nesesedá, je odolná vůči vlhkosti, plísním i škůdcům a zvyšuje akustický komfort.

Knauf Insulation zajišťuje školení profesionálních realizačních firem pro zateplování s použitím tepelné izolace Supafil Loft a dalších tepelně izolačních materiálů.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.