logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Víte, co mají společného autosalon Ford, zoo ve Dvoře a nemocnice v Uherském Hradišti?

Nejrůznější stavby v České republice jsou zateplené pomocí minerální izolace s technologií ECOSE, která si zachovává typické vlastnosti pro minerální izolaci a zároveň se pyšní svou ekologičností.

Existuje spousta důvodů, proč zateplit rodinný dům a další budovy, například snížení nákladů na vytápění a klimatizaci, ochrana životního prostředí nebo prodloužení životnosti konstrukce. Vybírat lze z různých izolantů.

V tomto článku se zaměříme na minerální izolaci značky Knauf Insulation vyrobenou unikátní technologií ECOSE. Nechybí jí vynikající funkční vlastnosti, jako je akustická odolnost, nehořlavost, prodyšnost a tepelná izolace. Kromě toho se může pyšnit vysokou úrovní udržitelnosti. Vyrábí se totiž z recyklovaných materiálů bez příměsi formaldehydu a s minimálními emisemi, které by zatěžovaly životní prostředí. Neobsahuje ani fenoly, akrylové živice, umělé barvy, bělidla nebo barviva. Lidé, kteří s ní pracují, ocení, že je příjemnější na dotek, bez zápachu a snadno se řeže.

Minerální izolace s technologií ECOSE se využívá v rodinných či bytových domech, průmyslových budovách a dalších stavbách. Aplikovaná je například v autosalonech Jaguar nebo Ford, zoologické zahradě ve Dvoře Králové nad Labem, Divadle rozmanitostí v Mostě, nemocnici v Uherském Hradišti nebo Základní škole Sirotkova v Brně.

Společnost Knauf Insulation minulý rok oslavila deset let od uvedení této revoluční technologie na český trh stavebních izolací. Při té příležitosti informovala, že za deset let od uvedení do prodeje se minerální izolace s technologií ECOSE prodalo v objemu již desítek tisíc tun.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.