logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Monitoring střech pomocí dronů na veletrhu STŘECHY PRAHA 2020

22. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, který proběhne 6. – 8. 2. 2020 v PVA EXPO PRAHA Letňany, se bude věnovat mimo jiné moderním trendům zaměřování konstrukcí, využití dronů ve stavebnictví i legislativě.

Digitální technologie v řemesle napomáhají firmám ke zvýšení produktivity, a tím i konkurenceschopnosti. Na veletrhu Střechy Praha bude k dispozici odborné poradenství v oblasti zaměřování a monitoringu střech a staveb. Proběhnou zajímavé přednášky i praktické ukázky.

Cílem je informovat o výhodách využití dronů, o přesnějším a efektivnějším měření, rychlosti mapování, umožnění sledovat stavby a rekonstrukce v průběhu času. Zájemci se též dozvědí aktuální legislativní podmínky v oblasti využívání dronů, co je a není možné s dronem provozovat, jaký dron vybrat.

Projekt navazuje na předchozí ročník veletrhu, kde proběhla konference Řemeslo 4.0 v rámci Roku digitálního podnikání 2019 (pořádala Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR) na podporu digitalizace českých firem.

Kromě poradenství v oblasti využití dronů ve stavebnictví budou na veletrhu k dispozici další bezplatná širokospektrá poradenská centra. Garanty těchto center jsou ČKAIT, ČVUT v Praze, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, EkoWATT, Česká fotovoltaická asociace a Úřad průmyslového vlastnictví.

www.strechy-praha.cz


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.