logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sekt od HPI-CZ za odběr membrán JUTADACH

Sekt od HPI-CZ za odběr membrán JUTADACH
Sekt od HPI-CZ za odběr membrán JUTADACH

Kartonem Bohemia sektu ocení během října společnost HPI-CZ odběr membrán českého výrobce, společnosti JUTA a. s. v rámci akce pro zákazníky s názvem Made in Bohemia.

Akce Made in Bohemia

Kartonem Bohemia sektu ocení během října společnost HPI-CZ odběr membrán českého výrobce, společnosti JUTA a. s. v rámci akce pro zákazníky s názvem Made in Bohemia. HPI-CZ, jeden z největších dodavatelů stavebního příslušenství na našem trhu, tak podpoří kvalitní a funkční produkty českého výrobce i dárkem z tuzemské produkce. Více na www.hpi.cz.

Český průmysl má bohatou tradici, v Čechách se vyrábí spousta profesionálních stavebních materiálů. A i když na trhu se stavebními materiály v posledních letech přibyli rivalové, na kvalitní české produkty můžeme být právem hrdí. A protože tlak na cenu s sebou nejen ve stavebnictví přináší i nekvalitní a nefunkční produkty, rozhodla se společnost HPI-CZ funkční výrobky podpořit.

Až do 31. října nabízí HPI-CZ zákazníkům k profesionálním membránám českého výrobce, společnosti JUTA a. s., dárek vyrobený v Česku.
V rámci akce Made in Bohemia získají odběratelé za každou odebranou paletu difúzních membrán JUTADACH 135, JUTADACH 135 2AP, JUTADACH 150, JUTADACH 150 2AP nebo NOROC 135 zdarma karton s šesti lahvemi Bohemia Sekt demi sec 0,75 l.

Distribuce kartonů probíhá až do vyčerpání zásob prostřednictvím obchodně-technických poradců HPI-CZ. Aktuální katalog HPI-CZ je ke stažení zde. Výrobky z katalogu 2019 lze objednat u obchodních partnerů HPI-CZ, případně na webu www.hpi.cz.


HPI-CZ spol. s r.o.
logo HPI-CZ spol. s r.o.

HPI-CZ - montážní příslušenství pro všechny druhy střešních krytin a kompletní sortiment pro zateplování budov. Prvky pro šikmé i ploché střechy, prvky pro solární a fotovoltaické systémy, protisněhové zábrany a protipožární řešení, lišty a profily pro ETICS.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.