logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž „Tondach Pálená střecha 2019“ vyhlášena

Jubilejní 15. ročník soutěže Tondach Pálená střecha odstartoval! Soutěž pro pokrývače byla oficiálně vyhlášena 8. října 2019 a znovu tak začíná hledání nejpovedenější střechy s pálenou střešní krytinou Tondach – tentokrát realizovanou v roce 2019.

Jubilejní 15. ročník soutěže Tondach Pálená střecha odstartoval! Soutěž pro pokrývače byla oficiálně vyhlášena 8. října 2019 a znovu tak začíná hledání nejpovedenější střechy s pálenou střešní krytinou Tondach – tentokrát realizovanou v roce 2019. Soutěže se může zúčastnit každý pokrývač či pokrývačská firma, kteří pracují s krytinou Tondach společnosti Wienerberger s.r.o. na území České republiky. Přihlašovat mohou své práce provedené v období mezi 1. 12. 2018 a 31. 12. 2019. V daném termínu musejí být dokončeny veškeré pokrývačské práce.

Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny ve formě produktů – střešních tašek Tondach. „Tondach je dlouhodobým partnerem pokrývačů. Naše úsilí o povznesení pokrývačského řemesla dokládá dlouholetá spolupráce s Cechem klempířů, pokrývačů a tesařů ČR a mnohé další aktivity, jakými jsou vydávaní novin o střechách nebo podpora učňovského školství. Zejména v této oblasti je značka Tondach velmi aktivní. Spolupracuje s mnoha učilišti, například se Střední školou stavebních řemesel Brno-Bosonohy, a podporuje mladé talenty prostřednictvím učňovských soutěží. Partnerským pokrývačům Tondach je zase určen vícestupňový systém školení a dokonalý servis při vzájemné spolupráci,“ uvádí Ing. Vít Jirkovský, technický ředitel značky Tondach a člen hodnoticí komise Soutěže „Tondach Pálená střecha“.

Soutěž „Tondach Pálená střecha 2019“ je rozdělena do tří kategorií:

  1. Rodinné domy a obytné stavby – kategorie určená pro jakékoliv objekty postavené soukromou osobou a sloužící k obytným účelům (jednogenerační i vícegenerační domy, řadové domy apod.). Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.
  2. Veřejně prospěšné stavby

    – kategorie určená pro veškeré stavby, které jsou užívány veřejností (např. školy, školky, hasičské zbrojnice, nemocnice, obecní úřady, hospodářské budovy, restaurace, hotely apod.). Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.
  3. Historické stavby – kategorie vyhrazená historickým objektům – památkově chráněným i nechráněným (zámky, kostely, fary, hrady apod.).

Práce přihlášené do soutěže Pálená střecha 2019 bude hodnotit porota složená z nezávislých odborníků, doplněná o zástupce společnosti Tondach/Wienerberger, kteří společně vyberou střechy krásné a současně bezchybně provedené. Hodnoticími kritérii jsou funkčnost, vzhled a propracování detailů. Šance na výhru proto zvyšuje zaslání vhodných záběrů, nejlépe celkový pohled na střechu, doplněný o detaily.

Přihlásit se do soutěže lze do 31. 12. 2019 prostřednictvím formuláře na www.wienerberger.cz


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.