logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S láskou k řemeslu, s úctou k tradici

Nová publikace společnosti H&B delta představuje výběr nejlepších staveb z oblasti památek, historických budov a církevních staveb, na kterých se v minulých letech podílela divize Střechy a stavby.

S láskou k řemeslu, s úctou k tradici

Připomeňte si je s námi.

Publikace, která je zároveň koncipována jako průvodce po těchto významných stavbách, si nevšímá pouze prováděných prací, ale především přináší informace z bohaté historie těchto objektů. Víme, že umění vzniklo ze slova umět. Máme rádi naše řemeslo a je nám ctí pro naše zákazníky pracovat poctivě, s nasazením a zodpovědností za vytvoření děl, která budou dobře sloužit a dělat radost dalším generacím.

Všechny stavby ani fotografie se do publikace nevešly, ale postupně je najdete na stránce vybraných referencí (portfolia). Publikaci si lze stáhnout jako soubor PDF.


H & B delta s.r.o.
logo H & B delta s.r.o.

H&B delta se specializuje na střechy a lehké odvětrávané fasády. Divize Střechy a stavby se specializuje na střechy, stavby a fasády zejména historických budov, včetně restaurátorských prací. Divize Lehkých obvodových plášťů se zaměřuje na výrobu a montáž ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.