logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Čtvrtý ročník semináře Příběhy domů 2019

Letošní ročník je zaměřen na téma stavebnictví a klimatické změny. Jde o jedinečnou příležitost setkání s českými slovenskými špičkami v oboru. Uskuteční se ve dnech 5. až 7. 4. 2018.

Reklama

Čtvrtý ročník semináře Příběhy domů 2019

Čtvrtý ročník semináře pořádaný sdružením Ekodům zprostředkovává setkání mezi lidmi, kteří mají zájem o domy z přírodních a ekologických materiálů.

Během pátečního večera a soboty uslyšíte několik příběhů domů, které vypráví vždy architekt a s obyvateli společně. Získáte tak ucelenější informace z více úhlů pohledu. Kromě ekologického bydlení se budeme zabývat aktuálními trendy, například zpětným využitím vody v domě, zahradami, přehříváním staveb nebo kořenovými čistírnami. Dozvíte se také o principech a příkladech použití systému slaměných panelů Ecococon. Doplněním budou praktické informace o aktuálních dotačních titulech pro rodinné domy.

V neděli pojedeme na několik exkurzních okruhů po realizovaných a zabydlených stavbách. Budete mít možnost popovídat si s majiteli o reálných zkušenostech se stavbou i bydlením a slyšet komentář architekta. Exkurzi oceníte zejména v případě, pokud uvažujete o vlastní stavbě, nebo si na přírodní materiály chcete osobně sáhnout.

Důležité informace a možnost přihlášení.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.