logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Blíží se cyklus přednášek NOVEMBER TALKS 2018

Cyklus je součástí série “November Talks” (Listopadové promluvy), který 13. rokem organizuje nadace Sto-Stiftung na šesti předních evropských školách architektury ve Stuttgartu, Štýrském Hradci, Miláně, Paříži, Londýně a Praze.

I čtvrté pražské „November Talks“ organizuje Fakulta architektury ČVUT Praha společně s nadací Sto-Stiftung.

Přednášky se uskuteční 5., 12., 19. a 26. listopadu 2018 v přednáškovém sále Gočár na Fakultě architektury ČVUT. Vstup je volný a bezbariérový, společným tématem letošního cyklu jsou VIZE (VISIONS). Jména přednášejících architektů, podobně jako ohlédnutí za uplynulými ročníky, najdete na www.sto.cz.

  • 5. 11. 2018 Marc BARANI: Urban INFRA Structures
  • 12. 11. 2018 Vasa PEROVIĆ: Contemporary Practice – Global Practice
  • 19. 11. 2018 Mario COREA: Day by Day. Building the City
  • 26. 11. 2018 Grégoire ZÜNDEL: Fun and Serious. Taking Happiness Seriously

Kdo chce v budoucnu obstát, musí stavět na dobrých základech – a Nadace Sto Stiftung to dobře ví. Od svého založení v roce 2005 podporuje vzdělávání ve stavebních oborech určené pro budoucí malíře a štukatéry, nastávající architekty, designéry a projektanty. Každý rok přispívá na vybavení a stipendia, letní školy a odborné konference, částkou ve výši 600 000 Eur. Obě podporované oblasti - architektura a řemesla - jsou zastoupeny stejnou měrou. Základem je výměna informací a zkušeností napříč různými obory a bez ohledu na hranice. K výjimečné mezigenerační výměně dochází v rámci tzv. "listopadových přednášek" NOVEMBER TALKS.
Svá díla na nich prezentují zástupci světově proslulých architektonických kanceláří a každý podzim přilákají na přednášky stovky posluchačů. V současnosti se tento přednáškový cyklus koná na šesti různých místech v Evropě.

NOVEMBER TALKS sto

Sto s.r.o.
logo Sto s.r.o.

Sto s.r.o. je součástí německého koncernu Sto, který je světovým lídrem v oblasti kontaktních zateplovacích systémů. Součástí sortimentu jsou i předsazené odvětrávané systémy, fasádní i interiérové omítky a barvy, lepicí a stěrkové tmely, designové úpravy ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.