logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak se bránit teplu v letních měsících

Co pomůže přes den, míjí se účinkem večer a zejména v noci. Doma nenajdeme kýžené ochlazení, ani v noci nabereme síly do nového dne. V ložnici se nedá spát. Vedro bývá nesnesitelné. Známe elegantní řešení, zateplit střechu.

Stropní systém Magmarelax
Stropní systém Magmarelax®

Stále častěji se setkáváme s extrémními projevy počasí. V létě bývá horko k nevydržení. Slunce sálá, jen těžko hledáme před jeho žhavými paprsky úkryt. Ani klimatizace moc neuleví, navíc její nasazení není vždy účinné, vždy však silně prodraží provoz domu a mnohdy způsobuje zdravotní problémy. A tak přijde k duhu chladivý nápoj a odpočinek ve stínu lesa nebo parku.

Systém MAGMARELAX® - jméno pro nejlepší vlákno světa
Systém, který vám přinese úsporu mnoha tisíc ročně. Jde o zateplení stropu, nebo chcete-li, zateplení podlahy na půdě. Nejvíce doporučovaný systém je zafoukání dutých stropů nebo na volnou plochu na půdě.

Opravdu to nic nestojí!!!
Ano, je to pravda! Většina stavebních firem vám ráda poradí. Vyměňte okna, opravte dveře, udělejte fasádu. Jenomže taková rada je bez nadsázky pěkně drahá. A už honem do spořitelny nebo pro hypotéku do banky. Dáte 200 až 300 tisíc ze stavebního spoření a oni vám udělají super cenu. Zdá se to být dobrý nápad. Jenomže není. Nejvýhodnější je totiž izolovat strop. Teplý vzduch v bytě se chová podle přírodních zákonů. Stoupá vzhůru a ve velké míře uniká z domu skulinkami a konstrukcí stropu bez užitku ven. Velmi důležitá je návratnost investice. Díky této chytré technologii máte své peníze za pět let zpět. Nic se neztratí. Je to tedy opravdu ZDARMA!


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.