logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit Life Challenge 2018 – hlasujte o evropské fasádě roku a zúčastněte se slavnostního vyhlášení

Mezinárodní odborná porota soutěže Baumit Life Challenge 2018 nominovala 36 finalistů z 325 přihlášených staveb z 27 zemí se zastoupením společnosti Baumit. Ceny budou předány 14. 6. 2018 v prostorách Slovenské filharmonie v Bratislavě.

Divadlo Žďár nad Sázavou
Divadlo Žďár nad Sázavou

Do finálové fáze vstoupila soutěž na konci března, kdy bylo odbornou porotou, prostřednictvím online hlasovacího systému, zařazeno do každé ze šesti kategorií šest nejlepších fasád. Autoři všech 36 nominovaných staveb z řad architektů, developerů a stavebních firem dostanou pozvánku k účasti na závěrečném ceremoniálu Life Challenge Award, který se uskuteční 14. června 2018 ve slovenské metropoli, kde 13členná porota rozhodne o vítězích jednotlivých kategorií, a především o celkovém vítězi Baumit Life Challenge.

Mezi nominovanými 36 finalisty jsou 4 české projekty

Česká republika bude ve velkém finále v Bratislavě zastoupena 4 nominovanými projekty. Vedle pražského bytového komplexu Origami nás bude reprezentovat ve finále také realizace budovy divadla ve Žďáru nad Sázavou, renovace historického domu na Masarykově nábřeží v Praze a Studentský klub pro handicapované studenty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

Hlasování veřejnosti o Evropské fasádě roku

Veřejnost má možnost hlasovat o nominovaných projektech na Evropskou fasádu roku až do 3. května 2018 do 12 hodin na stránkách LIFE CHALLENGE 2018. Pro výherce v hlasování veřejnosti poskytla firma Baumit hlavní cenu v podobě cestovního poukazu pro dvě osoby na Life Challenge Award 2018 v Bratislavě s ubytováním ve 4hvězdičkovém hotelu a účastí na ceremoniálu Life Challenge Award, který se uskuteční 14. června 2018.

Pět kategorií, jedna zvláštní cena

Heslem Life Challenge 2018 je motto „Ohromení strukturou“. Kromě kategorií, zahrnujících Samostatný rodinný dům, Bytový dům, Nebytovou stavbu, Projekt zateplení a Rekonstrukci historické budovy, je vypsána zvláštní cena pro stavbu s neobvyklou strukturou fasády.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.