logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jubilejní STŘECHY PRAHA již ve čtvrtek 8. 2. 2018!

To nejlepší z nabídky střešních materiálů, solárních systémů, množství produktových novinek a bezplatné poradenství nabízí 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA.

Jubilejní STŘECHY PRAHA již ve čtvrtek 8. 2. 2018!

Společně se konají veletrhy ŘEMESLO PRAHA, SOLAR PRAHA a projekt PURPO PRAHA. Nabídku doplní další vystavovatelé z oblasti úsporného bydlení a světa dřevostaveb v rámci souběžných veletrhů FOR PASIV a CESTY DŘEVA. Prezentovat se zde bude bezmála 300 společností. Veletrhy proběhnou 8. – 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Kromě stálic veletrhu a největších výrobců se letos můžete těšit i na expozice firem, které se po delší době rozhodly opět ukázat své novinky. Silně budou zastoupeny všechny druhy střešních krytin, ale i izolací, střešních doplňků či vybavení pro řemeslníky. Připraven je bohatý doprovodný program s řadou konferencí, přednášek, diskusních fór i soutěží.

Fórum Dřevěné konstrukce střech, které již po čtvrté připravuje Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků, je zaměřeno na poruchy a vady dřevěných konstrukcí střech, součástí přednášek bude i postavení technického dozoru při provádění staveb v kontextu novely stavebního zákona. Tématem 19. ročníku konference Izolace jsou Provozní střechy a další problematika plochých střech. Pro širokou veřejnost jsou určeny semináře o nejčastějších chybách ve střešním plášti či jak ochránit půdní trámy a krovy. Pro vlastníky a správce budov, ale i projektanty je určen soubor přednášek na téma „Vnitřní prostředí v budovách – vliv stavu konstrukcí a údržby budov na jeho kvalitu“. Zazní přednášky užitečné pro všechny podnikatele týkající se například nového evropského nařízení o nakládání s osobními údaji (GDPR). Velkým tématem bude střešní fotovoltaika a praktická řešení pro energetickou soběstačnost domácností.

Vstupenku se slevou 50 % na soubor veletrhů STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA, ŘEMESLO PRAHA, PURPO PRAHA, FOR PASIV, CESTY DŘEVA 2018 můžete získat na www.strechy-praha.cz.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.