logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Izolační fórum online

ISOVER připravil další streamovanou konferenci Izolační fórum online, kterou můžete sledovat 25. září 2017 ve 14 hodin na Facebooku a Youtube.

Streamovanou konferenci Izolační fórum online můžete sledovat na Facebooku a YouTube
Streamovanou konferenci Izolační fórum online můžete sledovat na Facebooku a YouTube

ISOVER připravil již druhý díl konference, která bude přímým přenosem vysílána na kanálech YouTube a Facebook, s názvem Izolační fórum online. Tento nový formát vysílání vznikl na základě požadavků projektantů a architektů a je určen jim i všem stavebníkům, realizačním firmám a majitelům nemovitostí. Cílem je nabídnout zajímavé tipy, odborné rady a aktuální novinky z oblasti izolačních materiálů, upozornit na změny v zákonech a vyhláškách, zmínit novinky v energeticky úsporném a udržitelném bydlení.

Program konference zahájí Ing. Arch. Josef Smola, odborný host konference, který pohovoří na téma energeticky úsporné domy a přiblíží jejich vývoj a aktuální legislativu. Dalším tématem konference budou vegetační střechy a jejich realizace. Systémy vegetačních střech představí Ing. Karel Sedláček, Ph. D., manažer technické podpory značky ISOVER, a pokračovat bude pan Josef Vokál z firmy ACRE, který se realizací vegetačních střech zabývá již 20 let. Konferenci doplní Ing. Libor Urbášek, ředitel obchodu a marketingu ISOVER, s informacemi ze světa izolací – fakta a mýty o stříkaných PUR pěnách.

Součástí konference bude i odborná poradna. Dotazy je možné zasílat již nyní na adresu lucie.remenova@saint-gobain.com, nebo pak i online v průběhu přenosu.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.