logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Z linky v Krupce: nová minerální izolace NatuRoll Pro

Nasloucháme požadavkům těch, kteří s našimi materiály pracují. Podle připomínek realizačních firem vylepšil Knauf Insulation výrobní recepturu a na trh zavádí novou řadu minerální izolace NatuRoll.



Řada nových výrobků NatuRoll s Ecose Technology bez přidaného formaldehydu, fenolů a akrylátů je vyráběna v moderním závodě v Krupce, který v minulém roce prošel generální modernizací za více než čtvrt miliardy korun.

Hlavní produkt řady, izolace profesionálů nese název NatuRoll Pro se součinitelem tepelné vodivosti lambda 0,039 W/mK. Určena je k zateplení stropů a podhledů. Izolaci lze současně využít také k útlumu hluku. Nejlepších výsledků je dosaženo v případě, pokud minerální vlna vyplňuje celý prostor mezi dřevěnými stropními trámy či stropními podhledy.

„Dlouhodobě konzultujeme vývoj našich výrobků s realizačními firmami. NatuRoll Pro je dobrým příkladem toho, jak lze tyto informace z terénu využít,” říká za Knauf Insulation marketingová ředitelka Romana Janošová.

S novou recepturou jde vše snáz. Izolace NatuRoll Pro se lépe řeže, je pružnější a zároveň dostatečně tuhá s pevnými hranami. Konstrukci se přizpůsobí, drží tvar a díky tomu vyplní celý požadovaný prostor beze zbytku. Další změnu představuje méně m² v roli. To umožňuje přesnější nákup potřebného množství a snížení odpadového materiálu.


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.