logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

weber.školení 2016 opět zahájeno

V letošním roce Weber přichystal celou škálu školení a seminářů, která jsou určena zejména pro aplikační firmy, obsluhu stavebnin, bytové domy a odbornou veřejnost.

Cílem těchto teoretických i praktických školení je zvýšení úrovně znalostí, poskytnutí praktických a aktuálních rad, seznamování s moderními materiály a trendy v oblasti stavebnictví.

Weber nabízí následující typy školení a seminářů:

  • weber.realizační školení: Tato školení doporučujeme zejména realizačním firmám a prodejcům stavebnin. Hlavními body školení jsou novinky na stavebním trhu, novinky u Weber, doporučené postupy. Na závěr každého školení účastník obdrží certifikát o proškolení.
  • weber.semináře pro bytové domy - SVJ a SBD: Tyto semináře doporučujeme všem těm, kteří se chtějí seznámit s komplexním řešením systémů a postupů rekonstrukcí bytových domů.
  • weber.semináře pro odbornou veřejnost – Saint-Gobain Fórum – ticho prosím: V rámci celoživotního vzdělávání doporučujeme nejen technikům a inženýrům činným ve výstavbě. Aktuálním a nosným tématem je problematika akustiky, kde již koncern Saint-Gobain nabízí komplexních řešení.

Školení probíhá ve školících prostorách na střediscích Weber či zákaznických centrech, nebo je možné školení organizovat přímo u zákazníků.

Zájemci o školení a získání osvědčení Weber se mohou hlásit na www.weber-terranova.cz

Kontakt:
Monika Ruffrová, T: 272 701 137; E-mail: monika.ruffrova@weber-terranova.cz
Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.