logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyhrajte zateplení fasády rodinného domu až do plochy 300 m²

Společnost ROCKWOOL spustila soutěž o zateplení rodinného domu. Hlavní výhrou je dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF zdarma vč. balíčku služeb. Výhru získá autor nejoriginálnějšího textu. Do soutěže se můžete zapojit až do 31.5.2015.

Reklama

Soutěž o zateplení rodinného domu zdarma zahrnuje dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF, konkrétně se jedná o kvalitní izolaci z kamenné minerální vlny a stavební chemii. Výherce dostane k ceně navíc balíček služeb. Ten obsahuje zaškolení realizační firmy, výtahové zkoušky, přepočet tloušťky izolace a poradenství odborníků.

Registrace do soutěže o zateplení rodinného domu zdarma je možná od 16. března do 31. května 2015. Výherce vybere odborná porota 12. 6. 2015.

Výhru, kompletní zateplovací systém do celkové rozlohy 300 m² izolované fasády, získá soutěžící, který vytvoří nejoriginálnější slogan podle zadaní. A navíc plánuje zateplit svůj dům nejpozději do konce listopadu 2015. Na dalších 49 soutěžící čekají dárkové předměty ROCKWOOL. Zaregistrovat se můžete na www.rockwool.cz.

Jak to vypadá v praxi?

Na zateplení fasády rodinného domu o ploše přibližně 300 m² systémem Ecorock FF je potřeba asi 515 balíků desek kamenné minerální vlny (v závislosti od zvolené tloušťky izolace), přes 1 570 kg lepidla a stěrkové hmoty, téměř 95 kilogramů penetračního materiálu a zhruba 740 kg silikonové omítky.

rockwool Soutěž o zateplení rodinného domu zdarma zahrnuje dodání kompletního zateplovacího systému Ecorock FF
Soutěž o zateplení rodinného domu - získejte kompletní zateplovací systém Ecorock FF
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.