logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová příručka poradí jak stavět

Nová „Příručka pro provádění“ přináší přehledný návod, jak postupovat při stavbě z komplexního cihelného systému HELUZ. Výrobce ji všem zájemcům nabízí zdarma ke stažení na svých webových stránkách.

Kvalitní materiál je pro stavbu nízkoenergetických a pasivních domů základem, stejně důležité je však správné provedení stavby. Dodržení správných stavebních postupů a řešení detailů významně ovlivňuje výslednou kvalitu i životnost stavby, stejně jako její tepelněizolační parametry.

Příručka pro provádění přináší jednoduše pochopitelný návod, jak s jednotlivými prvky systému HELUZ pracovat a jak postupovat při jejich zabudování. A to tak, aby byly využity všechny přednosti, které cihelný systém nabízí. Informace, které výrobce v publikaci uvádí, byly sepsány nejen s ohledem na platné normy, ale především na základě dlouholetých zkušeností. Příručka pro provádění je k dispozici v tištěné podobě u vybraných prodejců materiálu HELUZ nebo v elektronické podobě zdarma ke stažení na webových stránkách.

A protože kromě komplexního sortimentu cihlářských produktů nabízí HELUZ svým zákazníkům i kompletní komínové systémy včetně nadstřešních částí, ukončovacích prvků a veškerého potřebného příslušenství pro všechny typy staveb a spotřebičů, je na webových stránkách společnosti dostupná ke stažení také příručka pro provádění na komíny.

V komplikovaných či specifických případech, na které není v příručkách odověď, je samozřejmě možné využít konzultace se specialisty společnosti.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.