logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fasádní vata s nejlepší lambdou Knauf Insulation FKD N

Izolace z kamenné vlny FKD N pro zateplení kontaktní fasády. Součinitel tepelné vodivosti λ 0,035 W/mK. Pevnost v tahu 7,5 kPa. Třída reakce na oheň A1. Faktor difuzního odporu 1. Podélně orientovaná vlákna jsou vhodná i na nerovný podklad.

Novinka FKD N posouvá hodnotu součinitele tepelné vodivosti fasádních minerálních izolací na novou hranici. Pro zvýšení přilnavosti a ulehčení práce s deskami jsou dodávané i s jednostranným (FKD N C1) nebo oboustranným (FKD N C2) silikátovým nástřikem. Desky jsou ideální pro zateplení rodinných domů.

S deskami FKD N potřebujete o 20 % menší tloušťku izolace k tomu, abyste dosáhli stejné hodnoty součinitele prostupu tepla konstrukce jako u jiných materiálů. Fasádní minerální desky FKD N zvyšují efektivitu zateplení a současně snižují vstupní náklady na jeho provedení.

Fasádní vata s nejlepší lambdou Knauf Insulation FKD N
Technické specifikace FKD N

KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.