logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vnitřní i vnější izolace budov

Dřevovláknité desky Udi jsou ideálním řešením pro vnější i vnitřní izolaci budov. Díky zcela přírodní bázi jsou Udi desky schopny vytvořit pocit tepelné pohody jako téměř žádný jiný stavební materiál.

Zvyšujeme komfort a snižujeme náklady

Dřevěné vlákno je vynikající tepelný izolant, což znamená, že umí velice dobře akumulovat teplo (léto) a zabraňuje tepelným ztrátám (zima). Důležitou vlastností je schopnost rovnoměrné a rychlé distribuce vlhkosti.

Z hlediska vnitřního zateplení je nejpoužívanější kontaktní systém UdiIN RECCO s integrovaným vyrovnáváním podkladu a systém UdiIN pro všechny typy obvodových zdí. V případě vnějšího zateplení je nabízen osvědčený tepelně izolační systém UdiFRONT nebo kontaktní tepelně izolační systém UdiRECCO. Pomocí desek Udi lze vytvořit dokonale fungující difuzně otevřenou konstrukci fasády včetně omítkového systému. Desky se také používají v kombinaci s foukanou tepelnou izolací Climatizer Plus .

Další informace naleznete na www.compri-izolace.cz nebo také na www.ciur.cz. Vyrábí a dodává CIUR, a. s. již od roku 1991.

CIUR Compri Kontaktní systém UdiIN RECCODřevovláknité desky Udi jsou ideálním řešením pro izolaci budov

CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.