logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sousedy už neuslyšíte

Hluk je velkým nepřítelem člověka a jeho nadměrná hladina může vést k vážným zdravotním problémům, počínaje poruchami spánku, srdečními potížemi a konče poruchami imunitního systému.

Ochrana proti hluku je tedy velmi důležitá z hlediska relaxace a nezbytného odpočinku. Zvukově izolační desky Wolf jsou určeny pro vnitřní izolaci podlah, stěn i stropů.

Jejich největší výhodou, ve srovnání s konkurenčními systémy, je minimální tloušťka desky, tj. 10 respektive 15 mm podle typu desky. To je výhodné tam, kde je potřeba šetřit místem, například u rekonstrukcí starších domů, bytů, ale i u novostaveb. Akustické desky Wolf dokonale utlumí zvuk v celém frekvenčním spektru zejména v problematických nízkých hladinách. Úspěch spočívá v unikátním patentu využívající těžkou hmotu v podobě sypkého křemičitého písku, který vyplňuje vnitřní prostor třívlnného komorového kartonu. Zvuková vlna prochází až sedmi vrstvami kartonu a šesti vrstvami písku. Desky Wolf jsou schopny zlepšit kročejový útlum až o 33 dB a útlum zvuku až o 36 dB.

Aplikace akustické desky Wolf CIUR
Aplikace akustické desky Wolf

Zvyšujeme komfort, snižujeme náklady.

Další informace na www.compri-izolace.cz nebo také na www.ciur.cz. Vyrábí a dodává CIUR a.s. již od roku 1991.


CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.