logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Proč je manipulace s izolací FactPlus snadnější?

FactPlus vytváří desetkrát méně prachu než kamenná minerální izolace, což zaručuje práci ve výrazně méně zaprášeném prostředí. Díky výjimečné tvárnosti se FactPlus snadno vkládá mezi krovy nebo kovové profily.

Reklama

Proč je manipulace s produkty FactPlus snadnější než s ostatními produkty z minerální vlny?

Za prvé: díky výjimečné tvárnosti (flexibilitě) se FactPlus snadno vkládá mezi krovy nebo kovové profily. Díky tvárnosti se produkt neláme, pružně se vrátí do původního stavu, vyplní prostor, který izolujeme. Což nejvíce oceníte u náročnějších konstrukcí a detailů -do dodatečných konstrukcí, u krajů, pozednic, vaznic, napojení krokve a kleštiny, …

Za druhé: rozměry desek FactPlus byly přizpůsobeny tak, aby se nutnost ořezávání při instalaci materiálu snížila na minimum, a tím se také omezilo množství produkovaného odpadu.

Za třetí: FactPlus vytváří přibližně desetkrát méně prachu než kamenná minerální izolace, což zaručuje práci ve výrazně méně zaprášeném prostředí.

Další výhodou je, že tento materiál je ohebný a zároveň tuhý, a tudíž se jeho okraje a rohy během instalace a převozu jen tak nezlom či jinak nepoškodí.Vzhledem k tomu, že je v jednom balení více m2 materiálu, zákazník ušetří 30 - 40 % nákladů i času při převozu na místo instalace. A v neposlední řadě, jedna deska FactPlus se stejnými tepelně izolačními vlastnostmi jako deska z kamenné minerální vlny váží v průměru pouze polovinu hmotnosti takové desky, což usnadňuje práci.

Přečtěte si nejčastější otázky a odpovědi na stránkách www.factplus.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.