logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Knauf Insulation je připravený na nové nařízení o stavebních výrobcích

Výrobky společnosti Knauf Insulation jsou plně v souladu s novým Nařízením o stavebních výrobcích (EU) č. 305/2011, která nahrazuje stávající směrnici o stavebních výrobcích 89/106/EHS.

Výrobky společnosti Knauf Insulation jsou plně v souladu s novým Nařízením o stavebních výrobcích (EU) č. 305/2011, které vstoupila v platnost 1. července 2013 a nahrazuje stávající směrnici o stavebních výrobcích 89/106/EHS. Nový předpis harmonizuje podmínky pro uvádění stavebních výrobků na trh a bude platit v celém Evropském hospodářském prostoru.

Nařízení výrobcům stavebních materiálů stanovuje povinnost vypracovat „Prohlášení o vlastnostech“ výrobku a všechny výrobky budou muset být zároveň opatřeny označením CE. Povinnost se týká všech výrobků uváděných na trh podle harmonizovaných technických specifikací (hEN) nebo European Technical Assessment (ETA).

Knauf Insulation k dnešnímu dni spouští online databázi, která snadno zpřístupňuje Prohlášení o výrobku všem zákazníkům v EU. Databáze je přístupná na adrese www.dopki.com. Zákazníci zde naleznou aktuální Prohlášení o vlastnostech výrobků a bezpečnostní listy všech materiálů Knauf Insulation. URL adresa bude také nově natištěna přímo na etiketách výrobků, aby se zákazníci dostali bez zbytečného hledání k požadovaným dokumentům. Pro názornost můžete vyzkoušet například referenci G4222JP.

Papírovou nebo elektronickou podobu dokumentů si mohou zákazníci vyžádat také e-mailem na adrese info@dopki.com.
KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.