logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CIUR nabízí měření termokamerou - BLOWER DOOR TEST

Samotné měření provádějí vyškolení technici naší společnosti vybavení špičkovými přístroji od předních světových výrobců. Podrobné informace a ceny jednotlivých měřeních naleznete v příslušných sekcích.

Společnost CIUR a.s. je vám připravena nabídnout kompletní servis pro diagnostiku stavebních konstrukcí a stanovení jejích případných nedostatků a vad. Samotné měření provádějí vyškolení technici naší společnosti vybavení špičkovými přístroji od předních světových výrobců. Podrobné informace a ceny jednotlivých měřeních naleznete v příslušných sekcích:

měření termokamerou BLOWER DOOR TEST WINCON TEST CIUR a.s.

S pomocí termokamery a naměřených termografických snímků je možné zjistit, kudy z objektu uniká teplo (lokalizace tepelných mostů) nebo stanovit homogenitu tepelně izolační vrstvy. Měření termokamerou je také vhodné ke zjištění rizikových míst k růstu plísní a povrchové kondenzace na vnitřních povrchových konstrukcích.

Měření s pomocí metody BLOWER DOOR TEST slouží k odhalení netěsností ve stavebních konstrukcích a tím také k značným úsporám energií při vytápění. Odhalení těchto nedostatků také může znamenat výrazné snížení finančních nákladů vynaložených na protiopatření. Měření vzduchotěsnosti budovy je nutné také pro zatřídění budovy do standartu pasivního domu.

WINCON TEST je metoda pro rychlou a jednoduchou kontrolu kvality neprodyšné vrstvy stavební konstrukce. V kombinaci s termokamerou také WINCON TEST znamená optimální prevenci proti skrytým vadám při částečné přejímce stavebního díla. Kontrola probíhá metodou rozdílu tlaků v interiéru a exteriéru stavby.

UPOZORNĚNÍ: Veškerá měření provádí pouze technici CIUR a.s. z výrobního závodu v Brandýse nad Labem.
CIUR a.s.
logo CIUR a.s.

CIUR a.s. je firmou, která patří v oblasti výroby kvalitních celulózových vláken z recyklovaného papíru mezi evropskou a světovou špičku. Ve výrobním závodě v Brandýse nad Labem zpracovává 30 tisíc tun druhotných surovin ročně.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.