logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zateplení s FKD S, to je zážitek!

Přihlašte svůj dům, Knauf Insulation Vám zašle kalkulaci a doporučí prodejce. Zúčastněte se soutěže o hodnotný poukaz na "NEVŠEDNÍ ZÁŽITEK", losujeme každý měsíc.

Dopřejte svému příbytku novou fasádu.

Společnost Knauf Insulation, připravila pro všechny potenciální zákazníky novou službu. Na stránkách www.fasadnideska.cz můžete přihlásit váš dům a požádat o kalkulaci nejvhodnějšího zateplení. Stačí vyplnit internetový formulář a naši odborníci vám poradí nejvhodnější řešení, doporučí nejbližšího prověřeného prodejce a připraví podrobnou kalkulaci.

Každý měsíc navíc ze všech registrovaných vylosujeme jednoho, který získá poukaz na zážitek od specializované agentury. V soutěži však vyhrává každý, kdo se rozhodne zateplení podle kalkulace realizovat. S novinkou na trhu izolací - fasádní deskou FKD S - získáváte hned čtyři výhody: šetří vaše náklady na topení, odvádí nežádoucí vlhkost z interiéru, zabraňuje šíření požáru a chrání před hlukem z okolí.

Více informací na www.fasadnideska.cz
KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.