logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V Brně odstartuje akce „Den energeticky úsporného bydlení 2017“

Národní stavební centrum ve spolupráci s Asociací dodavatelů montovaných domů, Asociací pro využití tepelných čerpadel (AVTČ) a společností Veletrhy Brno a.s. bude v sobotu dne 29.4.2017 od 10:00 do 17:00 hodin pořádat v areálu Centra vzorových domů v Brně akci pod názvem „Den energeticky úsporného bydlení 2017“.

Reklama

Cílem akce, které se bude aktivně účastnit řada firem z řad vystavovatelů Národního stavebního centra, bude odpovědět návštěvníkům na všechny otázky, které souvisí s oblastí energeticky úsporného vytápění, resp. bydlení v rodinných domech.

Jedná se zejména o technická zařízení spojena s vybavením domu:

  • tepelnými čerpadly,
  • solárními nebo fotovoltaickými panely,
  • řízeným větráním s rekuperací, popř. klimatizačním zařízením,
  • bateriovými systémy apod.

Návštěvníkům akce budou k dispozici kvalifikovaní odborníci jednotlivých firem, kteří nejenom teoreticky vysvětlí funkce a parametry jednotlivých zařízení, ale také na vzorcích konkrétních exponátů předvedou, jak které zařízení funguje a jaké přináší přínosy při úspoře energií a tím nákladů na bydlení. Některé exponáty je možno vidět a seznámit se s nimi v provozu, např. tepelná čerpadla DIMPLEX a NEOTA, protože jsou nainstalovány a jsou v provozu přímo ve vzorových domech.

Důležitou součástí programu bude odborné poradenství v oblasti výstavby nové nízkoenergetické dřevostavby včetně modulových domů.

Je pro vás také připraven soubor odborných prezentací a přednášek, které se budou konat v sobotu 29.4.2017 od 13,00 do 17,00 hodin v přednáškovém sále budovy Nového Tuzexu v Národním stavebním centru, Bauerova 10, Brno. Zde mohou návštěvníci získat cenné informace o nízkoenergetických domech, jednotlivých výrobcích vhodných pro úspory energií a také o společnostech, které tyto výrobky dodávají. Názvy firem a jména přednášejících včetně názvů jejich prezentací i ostatní informace naleznete na stránkách
www.stavebnicentrum.cz


V rámci programu je pro návštěvníky připravena slosovací soutěž o zajímavé ceny, občerstvení … a další. Vstup a parkování u budovy Nového Tuzexu – Stavebního a interiérového centra (Bauerova ul. 10) je zdarma.

Akce „Den energeticky úsporného bydlení 2017“ je součástí doprovodného programu Mezinárodního stavebního veletrhu IBF a DSB, který se bude konat od 26.4. do 29.4.2017 na přilehlém výstavišti BVV Brno.

To znamená, že návštěvníci se mohou v Národním stavebním centru nejenom dozvědět o moderních technologiích pro úsporné bydlení a nízkoenergetických dřevostavbách, ale současně mohou navštívit i brněnský stavební veletrh.

Pozvánkuprogram akce naleznete v příloze.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.