logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prověřená cesta při stavbě domu - program POROTHERM DŮM Wienerberger

Tak výhodné podmínky při pořizování vlastního domu tu ještě nebyly! S programem PDW si postavíte rodinný dům s nadstandardní finanční zárukou, kontrolou kvality provedení stavby a hlavně prověřenými profesionály. Proto není důvod více váhat.

Reklama


Program výstavby rodinného domu PDW, nabízí zájemcům mnoho nedocenitelných výhod, které jsou klíčové pro úspěšné vybudování obydlí, které je bezesporu pro většinu z vás největší životní investicí.

Co vám POROTHERM DŮM Wienerberger nabízí?

Kompetentní stavební firma

Jedná se o výběr prověřených stavebních firem (v rámci celé ČR), které jsou registrované v programu PDW. Všechny uvedené stavební firmy jsou pravidelně proškolovány a při své práci využívají moderní technologické postupy zdění s materiálem Porotherm Profi.

Jedná se o tyto stavební společnosti:
1.VASTO spol. s r.o., A V stav, spol. s r.o., Gostas s.r.o., HARMONY SZ, a.s., JOSTRA cz spol. s r.o., MONTIS PLUS, spol. s r.o., Sebapol, spol. s r.o., SENEST spol. s r.o., Solidní domy s.r.o., Spro stavby, obchod, dopravu a služby, s.r.o., STABOS stavební, spol. s r.o., STAKL – stavby a střechy s.r.o., STATING s.r.o., Stavby Jožák, s.r.o., STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA, s.r.o., Stavební firma SIXL, spol. s r.o., Stavební společnost Mutina Zdeněk, spol. s .r.o., STAZO, spol. s r.o. a Traspol s.r.o.

Více zde >>


Garanční listina v hodnotě 250.000 Kč

Slouží jako záruka pro případ vyhlášení konkurzu na majetek stavební firmy nebo přímo její likvidace v průběhu stavby. Díky garanční listině máte jistotu, že stavba vašeho domu bude pokračovat i za neočekávaných okolností bez vašeho dalšího finančního zatížení.

Nezávislá kontrola a vystavení certifikátu

Při splnění všech jakostních kritérií a norem, vydá nezávislý kontrolní úřad (CSI nebo TZÚS) certifikát kvality na rodinný dům. Tato bezplatná kontrola probíhá po dokončení hrubé stavby, respektive po dokončení domu na klíč.

Sleva 50 % na vybrané typové projekty

Po zapojení se do programu POROTHERM DŮM Wienerberger získáte exkluzivní slevu ve výši 50 % na jeden z 80 - ti vybraných typových projektů společnosti G SERVIS CZ s.r.o. V nabídce naleznete architektonicky více či méně náročné projekty, patrové domy, bungalovy… stačí si jen vybrat!

Více zde >>

Více informací získáte také na www.wienerberger.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.