logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ na veletrhu FOR Pasiv představí inovativní novinku, která ještě více zrychlí a zjednoduší stavbu

Před námi je již 11. ročník veletrhu FOR PASIV, který mimo jiné řeší úspory energií v novém bydlení. Již tradičně na něm představí HELUZ svůj systém cihelné výstavby, letos však přichází i s novou produktovou inovací, která se vyznačuje nejen nadstandartními hodnotami tepelné izolace, ale i zrychlením a zjednodušením stavby.

Novinka nesoucí příhodný název HELUZ RAPID spatří poprvé světlo světa právě na veletrhu FOR PASIV (k dostání pak bude od dubna) a výčet výhod je vskutku dlouhý. Chcete se dozvědět více?
Přijďte navštívit stánek HELUZ v hale č. 2. v termínu 15. 2. – 17. 2.


Pro Vaše nejvyšší pohodlí si stáhněte elektronickou vstupenku zdarma ZDE

Kromě žhavé novinky HELUZ RAPID se dozvíte více o iniciativě Smysluplný celek, můžete zjistit, jak výrazně zvýhodnit celou stavbu pomocí programu HELUZ na MAX a k vidění bude i produktová stěna s hlavními výrobky pro pasivní a téměř nulové domy.

Odborníci se mohou těšit na specializované poradenství HELUZ techniků a ukázky pomůcek z oblasti digitálního stavitelství, jako je selektor konstrukcí a detailů, knihovny BIM a mnoho dalšího.

Více informací


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.