logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Akustická aplikace Rigips posoudí akustiku místnosti podle nové normy ČSN 73 0527 (08/2023)

Již od srpna 2023 je v platnosti nová česká technická norma „ČSN 73 0527 – Akustika – projektování v oboru prostorové akustiky“, která upravuje dosavadní pohled na prostory, které řeší optimální srozumitelnost.

Norma přináší řadu novinek a změn. Změny se týkají posouzení jednotlivých místností s ohledem na jejich objemy, jiné dopočty obsazenosti osobami, mizí řešení prostor jen pomocí širokopásmového obkladu bez výpočtu a tak podobně.

Máte v přípravné fázi projekty, kde řešíte dobu dozvuku?

Nechte si daný prostor posoudit podle nové normy zcela zdarma, využijte naši akustickou aplikaci, která umí místnost posoudit podle ČSN 73 0527 (08/2023).

Aplikace je vhodná pro každého, kdo řeší optimalizaci doby dozvuku v místnosti. Je jedno, zda prostory posuzujete z hlediska hygienických nároků nebo jste fajnšmekr, který si rád vychutná domácí pohodu a kvalitní zvukovou kulisu např. u sledování oblíbených filmů.

Klíčové vlastnosti akustické aplikace:

  • Jednoduchý způsob zadání parametrů posuzované místnosti.
  • Propojení s profikalkulátorem, kde si vybraný materiál lze nakonfigurovat a nacenit.
  • Výběr z několika možností designového řešení.
  • Bezplatné zhotovení akustického posudku zpravidla do sedmi pracovních dnů.
Akustická aplikace Rigips
Akustická aplikace Rigips

Co získáte?

Využitím aplikace získáte orientační akustický posudek, který vám specifikuje, jaké produkty z portfolia perforovaných materiálů Rigips se pro danou místnost nejlépe hodí a v jaké minimální ploše jej potřebujete použít. Pro přesný akustický výpočet s rozmístěním a nasimulováním skutečného prostoru je nutné oslovit přímo odborná akustická pracoviště.

Akustická aplikace Rigips pro řešení prostorové akustiky vaší stavby


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.