logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ partnerem a účastníkem Setkání lídrů českého stavebnictví

V prostorách Ministerstva pro místní rozvoj se poslední červnový den konalo další setkání představitelů politické reprezentace s manažery organizací činných ve stavebnictví.

Pozvání agentury CEEC Research přijali oba místopředsedové vlády ČR – Alena Schillerová a Karel Havlíček, své videopříspěvky k současné situaci nejen ve stavebnictví poslal předseda vlády Andrej Babiš a ministr životního prostředí Richard Brabec. Za HELUZ se konference v panelu zúčastnil obchodní a marketingový ředitel Jiří Weis, který se ve svém příspěvku podobně jako většina vystupujících věnoval dvěma aktuálním otázkám současného stavebnictví – návrhu nového stavebního zákona a rozkolísané cenové úrovni některých stavebních materiálů. Ředitel agentury CEEC Research Michal Vacek prezentoval výsledky kvartální analýzy českého stavebnictví Q2/2021 a mírně optimistické výhledy oboru do celého roku 2021. Podle mínění oslovených expertů lze očekávat růst pozemního stavitelství o 1,6% (celé stavebnictví + 1,4%) s využitím stavebních kapacit mezi 93 – 100%. HELUZ GROUP podpořila tuto důležitou výměnu názorů odborníků a politiků jako výhradní partner pro stavební materiály.

Prohlédněte si kvartální analýzu českého stavebnictví


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.