logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fashion Line Relax získala prestižní ocenění Red Dot Design Award 2021

Designová řada prefabrikovaných modulů stvořených pro odpočinek, kterou KOMA Modular vyvinula ve spolupráci s designérkou Adéla Bačová Design, obdržela ocenění v prestižní soutěži Red Dot Design Award. Odborná porota složená se světoznámých designérů udělila Fashion Line Relax cenu v kategorii Produktový design.

Propojení designu a architektury

Fashion Line je modulární stavebnice 21. století, lego pro dospělé, které je kompletně prefabrikováno. Každý díl této stavebnice podléhá designu, ale až jednotlivé propojení těchto dílů vytváří moderní/módní/mobilní modulární architekturu. Dílcový systém umožňuje uživateli si nakonfigurovat moduly dle vlastních představ. Díky sofistikovanému designu dílů nelze zvolit špatnou konfiguraci, která by mohla narušit výsledný vzhled.

KOMA Modular řadu Fashion Line vyvíjí od roku 2018, na podzim 2020 byl na pražském Designbloku představen první modul Fashion Line Relax, který je určený pro rekreaci, a během léta budou dodány moduly prvním uživatelům.

Více informací


KOMA MODULAR s.r.o.
logo KOMA MODULAR s.r.o.

Pomůžeme Vám vybudovat rychle a kvalitně kanceláře, prodejny, ubytovny, hotely, restaurace, školy, mateřské školky, bytové domy, komunální výstavbu, šatny, domovy důchodců, studentské koleje apod. Vyrábíme budovy prefabrikovaným způsobem, kdy 80 - 90 ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.