logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Protipožární stahovací půdní schody JAP FUTURE

Firma JAP FUTURE nabízí ve svém sortimentu několik typů protipožárních stahovacích půdních schodů. Dokázali jsme spojit estetickou stránku s ryze praktickou. Zajišťujeme tak stylové interiérové řešení přístupu do půdních prostor, které je kvalitní, odolné a bezpečné.

Vybírat můžete ze 3 typů dle osobních preferencí a prostorových možností. Protipožární půdní schody Lusso PP s plechovým sendvičovým víkem pro zabudování do stropu jsou svým designem opravdu povedené. Uvnitř víka mají tepelnou izolaci a zabudovanou protipožární vložku. Manipulace s těmito schody je velmi snadná, zvládne to bez problému každý. Otevírací systém víka je navíc opatřen brzdícím mechanismem proti prudkému otevření.

Stejně jako všechny naše produkty JAP FUTURE i tyto schody prošly zatěžkávacími zkouškami na odolnost a bezpečnost. Jedná se o testy požární odolnosti, mechanické zátěžové testy a testy prostupnosti tepla. Požární odolnost půdních schod Lusso je certifikovaná Centrem stavebního inženýrství, a.s. Zlín. Schody se navíc pyšní nosností až 150 kg!

Dalším typem, který nabízíme, jsou protipožární stahovací schody Aristo PP s plechovým sendvičovým víkem zabudovaným do stropu. Tento typ splňuje také přísné požadavky pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Půdní schody Aristo PP byly speciálně navrženy tak, aby splňovaly bezpečnostní podmínky protipožární ochrany. Uvnitř víka se nachází tepelná a protipožární izolace. Navíc spára mezi víkem a rámem je těsněná protipožární zpěňovací páskou. Jedná se o pásku, která při působení tepla materiál zpěňuje a tím účinně zamezuje šíření ohně a kouře spárami a dutinami. Protipožární odolnost byla ověřována ve zkušebním institutu v sádrokartonové konstrukci stropu. Při testech byla prokázána absolutní nehořlavost celých 45 minut.

Na konstrukci rámu je upevněn skládací žebřík minimalistického vzhledu. Dolní víko je opatřeno bílou barvou a kryté ochrannou fólií, dřevěná část horního víka je pak speciálně ošetřena a daná překližka je voděodolná. Výsledkem je kvalitní produkt s dlouhou životností a bezchybnou funkčností. Obě víka jsou opatřena pákovým mechanismem pro synchronní otevírání. Horní víko se tedy otevírá automaticky při otevření spodního víka. Manipulace je tak opravdu snadná a není potřeba vynaložení větší síly. Zvládnou to i křehčí ženy a děti.

Také další typ protipožárních stahovacích schodů firmy JAP FUTURE, a to sice Kombo PP, splňuje přísné požadavky pro nízkoenergetické i pasivní domy. Ve víku je zajištěna tepelná a protipožární izolace a spára mezi víkem a rámem je těsněná protipožární zpěňovací páskou. Celý prostor schodů je shora uzavřen zatepleným víkem. Od výše zmíněného modelu se tyto schody liší typem žebříku. Na konstrukci rámu je upevněn žebřík harmonikový. Také manipulace s těmito schody je velmi snadná a bezproblémová.

Nespokojte se s málem, chtějte především kvalitu. Naši produkci charakterizují výrobky vysoké kvality, dlouhé životnosti a nadčasového designu. Schody JAP FUTURE také splňují požadavek na požární a tepelnou odolnost pro maximální bezpečnost. Celokovová konstrukce je připravena odolávat vysoké zátěži i negativním vlivům.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.