logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak zateplit strop? Poradí Akademie zateplování

Přemýšleli jste, jak zvolit tloušťku izolace do stropu pod nevytápěnou půdou? Je strop, který chcete zateplit, nějak specificky řešený s ohledem na povahu místnosti? Správné navržení a provedení stropních konstrukcí je častým zdrojem dotazů.

Možných řešení je celá řada a právě o nich se můžete dozvědět více v dalším webináři, který pořádá Knauf Insulation v rámci své Akademie zateplování. Každé řešení má svá technická, ekonomická a realizační pravidla. Máte na toto téma dotazy? Připravte si je a proberte je v rámci webináře přímo s odborníky na izolace.
Těšit se na Vás budou aplikační manažer Štěpán Lášek a Ing. Hubert Siegl, produktový manažer Knauf Praha se specializací na suchou výstavbu. On-line událost se bude konat 24. 9. od 9 hodin. Stačí se pouze přihlásit.

Informace:

  • Akce: KONSTRUKČNÍ A TEPELNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ STROPŮ - WEBINÁŘ
  • Kdy: 24. 9. 2020 od 9:00
  • Jak se přihlásit: Na webinář se registrujete zdarma přes web akademiezateplovani.cz.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.