logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit IonitColor v lázních Bechyně

Kouzlo těchto lázní, které se u svých pacientů zaměřují na léčení pohybového ústrojí, spočívá ve využívání zvláštního druhu rašeliny. Dnešní formy lázeňské zdravotní rehabilitace však kladou stále větší důraz na potřebu tzv. celostního léčení.

Je totiž prokázáno, že tato forma celostního léčení, včetně kvality dýchaného vzduchu, pozitivně působí na psychiku člověka a přispívá tak k celkově rychlejší regeneraci lidského organismu. I proto se vedení lázní Bechyně rozhodlo k realizaci vnitřních nátěrů prostor pro léčení interiérovou barvou Baumit IonitColor. Tato minerální barva dokáže svým složením aktivně vytvářet vysoké množství zdravých záporných iontů ve vzduchu.

V lázeňských místnostech, kde byla barva aplikována, dosáhla následně kvalita vzduchu výrazně vyšší úrovně srovnatelné s pobytem v přírodě či u moře. Výjimečné schopnosti barvy Baumit IonitColor potvrdila také rozsáhlá měření koncentrace záporných iontů ve vzduchu před a po její aplikaci v místnostech.

Výsledky měření a představení lázní Bechyně můžete zhlédnout v následujícím videu.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.