logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vždy o stupeň lepší – prvková schodiště Dennert

STEP – rozmanité možnosti pro cestu vzhůru. Prvkové schodiště od firmy Dennert se vždy hodí. Máme více než 18.000 typových řešení schodišť pro Vaše stavby.

Reklama

Schodiště není pouhé spojení mezi dvěma podlažími – dokáže mnohem víc. Je součástí zařízení domu, nabízí možnost posadit se, slouží jako místo komunikace a nadto je také vizitkou Vašeho osobního životního stylu.

  • Individuální řešení bez omezení
  • Superrychlá montáž
  • Prvotřídní povrchová úprava
  • Hodí se pro všechny typy krytin
  • Účinná ochrana proti hluku

Časově a materiálově náročné bednění, vyztužování a betonování betonových schodů přímo v domě již dnes není efektivní. Objednejte si schodiště jednoduše u firmy Dennert. Disponujeme totiž jednou z největších továren na schodiště v Evropě. Zde se za optimálních podmínek a v každém počasí vyrábějí schodiště.

Ať pro vnitřní nebo venkovní prostory, Dennert dodává velmi přesně vyrobená betonová schodiště, která vycházejí vstříc každému požadavku: jsou okamžitě zatížitelná, odolná, bezpečná a jsou opticky přitažlivá. Naše schodiště splňují přísné požadavky protipožární ochrany a předpisy pro ochranu před kročejovým hlukem.

Prvková schodiště se vyrábějí jako stavební díly ihned připravené k montáži. Inteligentní výrobní technika umožňuje vyrábět schodiště v přímém provedení, popř. jednou 1/4-točitá, nebo dvakrát 1/4-točitá. Kromě toho lze ke všem variantám realizovat také vhodnou podestu, takže je prakticky pro každý požadovaný půdorys k dispozici dokonalé řešení schodiště.

Prvková schodiště Dennert jsou již z výroby připravena na předpokládané pozdější použití: Vynikající hodnoty zvukové izolace, hladké, resp. ručně vyhlazené podhledy, broušené schodové stupně a zabudované závitové vložky, resp. speciální pouzdra pro montáž ochranného zábradlí. Montáž schodiště vyřídí tým Dennert za pouhých asi 30 minut. Po montáži je schodiště okamžitě plně nosné a pochozí.

Zjistěte více o prvkovém schodišti od firmy Dennert.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.