logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stropní systémy Dennert

Inteligentní stropní systémy od firmy Dennert. Různorodý program pro všechny prostorové situace. Prefabrikovaný nepředepínaný rovinný strop DX.

Dennert dodává nosné stropy z nepředpínaného podélně a příčně armovaného betonu zaměřený převážně na bytovou výstavbu, kancelářské a nemocniční stavby a rodinné domy.

  • Velká rozpětí a užitečná zatížení
  • Montáž a díly od jednoho dodavatele
  • Inovativní termoaktivní stropy
  • Individuální a rozměrově přesné
  • Efektivní stavění s prefabrikovanými díly

I když je možné používat stropy Dennert nejrůznějšími způsoby, jedno mají všechny společné: Lze je velice rychle, s nízkými náklady a bez velké spotřeby materiálu namontovat. Stropy Dennert se vyrábí na zakázku pro daný stavební projekt. Díky sofistikované zakázkové výrobě je možné do stropního systému při výrobě integrovat teplovodní vytápění/chlazení, přípravu pro vzduchotechnické rozvody. Do stropů je možné integrovat přípravu pro elektroinstalaci např. krabičky pro instalaci bodového osvětlení atd. Přesvědčují rovněž vynikajícími hodnotami z hlediska přerušení tepelných a akustických mostů.

Své mimořádné přednosti uplatňují stropy Dennert tehdy, když se jedná o zvláštní architektonické požadavky: Strop Dennert DX je možné vyrobit v různých tvarech (zaoblení, šikminy, vybrání, technologické prostupy i velkých rozměrů, systémově řeší napojení samonosných balkónů s přerušením tepelných mostů prostřednictvím ISO KORBŮ atd.). Stropní systém řeší napojení schodišť zesílenou integrovanou hranou v panelu bez přídavného ocelového profilu, integrované "průvlaky" pro vynesení bodového zatížení např. podepření střešní konstrukce.

Více než 18 milionů metrů čtverečních realizovaných stropů od roku 1978. Masivní strop DX rozšířený o vytápění/chlazení a vzduchotechniku byl oceněný v roce 2011 jako nejlepší inovativní výrobek v rámci segmentu středních firem a později byl také oceněný na FOR ARCHu v Praze cenou GRAND PRIX. Příslušné součásti jsou do stropu integrovány již v závodě, čímž se minimalizuje námaha a stavební časy na staveništi. Topení, chlazení a větrání v jediném systému. Maximálně pohodové klima při minimální spotřebě energie, která šetří výdaje.

Zjistěte více o stropním systému DX.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.