logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SOKRATES® Colour – UNIVERZÁLNÍ vodou ředitelná barva pro venkovní a vnitřní nátěry

Vodou ředitelná vrchní akrylátová barva SOKRATES® Colour je určena k nátěrům dřevěných podkladů, kovových podkladů opatřených základním antikorozním nátěrem SOKRATES® Anticor, jako jsou plechové části opláštění budov.

Je také vhodná k nátěrům minerálních savých podkladů, jako jsou pálené a betonové cihly, omítkové sokly, středně namáhané betonové podlahy a podobně. Poskytuje na omak velmi příjemné pololesklé nátěry, dostatečně tvrdé a pružné, s vynikající světlostálostí a odolností vůči vodě. Výborně, dlouhodobě odolává venkovním povětrnostním vlivům. Je rychle schnoucí. Je odolná při běžném omývání dezinfekčními prostředky – Savo apod. Při aplikaci na dřevěné podklady v exteriéru je třeba dodržet celý nátěrový postup.

SOKRATES® Colour se vyrábí v základních šestnácti nenormalizovaných barevných odstínech. Na tónovacích centrech se tónuje do vzorkovnice RAL nebo NCS. Je ideální nátěrovou hmotou pro HOBBY použití za příznivou cenu. Je certifikována pro aplikaci na předměty pro děti a dětské hračky.

Nanáší se štětcem, válečkem a stříkáním, při minimální teplotě nátěrové hmoty vzduchu a podkladu +10 °C, a to po celou dobu schnutí. Před aplikací se musí povrch řádně očistit a odmastit. Povrch dřeva, nebo staré barvy, je velmi vhodné před aplikací přebrousit smirkem č. 120–150. Pro exteriér se k penetraci použije SOKRATES® Napouštědlo speciál. Po lehkém přebroušení se nanese 1x SOKRATES Primer alkyd a jako vrchní nátěr se aplikuje 1x až 2x SOKRATES® Colour. Barva velmi dobře kryje. Zasychání mezi nátěry 2–4 hodiny.


BUILDING PLAST spol. s r.o.
logo BUILDING PLAST spol. s r.o.

Český výrobce vodou ředitelných barev, laků a lazur na dřevo, kov a minerální podklady na tuzemský i zahraniční trh dodává nátěrové hmoty pod komerčním názvem SOKRATES. Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocuje ve svých produktech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.