logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zdravé bydlení na Stavebním veletrhu

Velmi často se hovoří o syndromu nemocných budov. Špatné světlo, vzduch, teplota, to vše na lidi, kteří podle průzkumů 90 % svého času tráví zavření v interiérech, působí a deptá. Lékaři si pak s velkou únavou, kašlem a dalšími problémy nevědí rady.

A přitom stačí třeba dobře větrat. Zdravé bydlení je velkým tématem letošního ročníku Brněnského Stavebního veletrhu.

KOUPIT VSTUPENKU ONLINE

Velux zařídí zdravé klima chytrým řešením

Jednoznačným tahákem bude expozice specialistů na střešní okna Velux. Na výstavišti totiž představí svůj projekt zdravého klima v domácnosti - systému Velux Active.

Na co můžete čerpat dotace? Poraďte se s odborníky!

Stavíte či rekonstruujete a přemýšlíte, jak ušetřit? Řekněte si o příspěvek z programu Nová zelená úsporám, Dešťovka i z tzv. kotlíkových dotací a vylepšete svůj rozpočet i o statisíce korun.

Pavilon Z zaplní studentské soutěže na podporu řemesel

Studentské soutěže a ukázky prací učňů a studentů pořádaných na podporu řemesel naleznou své zázemí v pavilonu Z. Konat se zde bude Mistrovství ČR v soutěžích odborných dovedností v oborech vzdělání klempíř, pokrývač, tesař, kominík a čalouník či soutěž Učeň instalatér. Pro firmy působící v těchto oborech se tak „zetko“ stane i místem, kde by si mohly vybrat své budoucí zaměstnance a oslovit je.



Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.