logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Růst ekonomiky nahrává i výstavbě montovaných hal

České republice se daří, v Evropě stále patří mezi země s nadprůměrným ekonomickým růstem. Vývoji HDP pomáhá domácí spotřeba, stejně jako investice.

Martin Haertl jednatel společnosti LLENTAB
Martin Haertl jednatel společnosti LLENTAB



Automobilový průmysl zvolnil, posilovala ale jiná průmyslová odvětví. V 1. čtvrtletí se HDP v České republice podle údajů Českého statistického úřadu zvýšil meziročně o 4,4 %. I přes zpomalení tempa zůstává Česko mezi nejrychleji rostoucími zeměmi EU. To vše nahrávalo i výstavbě ocelových hal určených pro skladování a výrobu.

Společnost LLENTAB, která se zaměřuje na stavbu ocelových montovaných hal, dokončila v loňském roce 92 projektů. „V historii firmy v České republice se ve finančním vyjádření vloni jednalo o nejúspěšnější rok. Dokázali jsme využít jednotlivé příležitosti. O haly byl zájem napříč republikou a tento trend pokračoval i v prvním pololetí letošního roku,“ uvedl jednatel společnosti LLENTAB Martin Haertl.

V prvním pololetí roku 2018 se firmě také v tomto směru dařilo, o čemž svědčí 75 hal, které firma už od 1.ledna 2018 letos předala investorům nebo právě staví. Tým společnosti LLENTAB pracuje aktuálně na přípravě dalších 34 projektů, které plánuje dokončit ještě do konce roku 2018.

Jen v červnu se začalo stavět pět hal LLENTAB. Například v městysu Svatava v Karlovarském kraji LLENTAB začal stavět přístavbu a realizovat stavební úpravy haly v areálu Svatavských strojíren, kde se budují najednou tři objekty – lakovna, zámečnická dílna a expediční hala. Pro dřevovýrobu Holz Schiller v Klatovech firma staví novou skladovou halu a pro největšího českého výrobce tepelných čerpadel realizuje v Bolaticích na Opavsku výzkumné středisko pro výzkum tepelných čerpadel. Hala má rozměry 24,5 x 54,7 m a její světlá výška je 6,6 m. Stěny jsou z vodorovně kladených sendvičových panelů, na střeše jsou použity trapézové plechy s vysokým profilem, což je velmi efektivní řešení u velkých střech s malým sklonem. Tato hala je napojena na objekt zděné administrativy a stávající montážní halu. Dále pro skupinu ARMEX Group LLENTAB staví v Děčíně dvojpodlažní administrativní budovu a výrobní halu. Administrativní budova má rozměry 25,2 x 65 m a výšku 7,3 m, výrobní hala pak 73,2 x 74,8 m.


LLENTAB, spol. s r.o.
logo LLENTAB, spol. s r.o.

Postavili jsme již více než 1 000 hal v ČR. Za naší úspěšností stojí dobré ceny, spolehlivost a rychlé dodání haly. Toho dosahujeme díky vlastní projekci, automatizovaným výrobním linkám a vlastním zkušeným montážním týmům.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.