logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Okna, která dělají každodenní radost

Architektura rodinného domu je v podstatě vizitkou osobnosti, protože odráží vkus a myšlení každého jednotlivce. Okna jsou zase očima domu, které zvýrazní jeho „tvář“. Proto jsou důležitá. Každopádně investice do nových moderních oken dům zhodnocuje, a to nejen z pohledu funkčnosti, ale i užitkových vlastností.

Reklama

Nejžádanější jsou okna plastová, protože nabídnou optimální podíl „ceny a výkonu“: nabízejí nejlepší tepelně-izolační vlastnosti a nejsnadnější údržbu. Při výběru dodavatele by měl zákazník upřít pozornost na kvalitu materiálu, zkušenosti, záruku a spolehlivé reference. Český výrobce oken, společnost DAFE-PLAST, se specializuje na výrobu špičkových oken PROGRESS, která jsou vyráběna z kompozitního materiálu RAU-FIPRO X, jenž dává oknům ty nejlepší parametry a dlouhou životnost. Zákazník může volit mezi bohatou nabídkou dekorů, velikostí, tvarů a samozřejmě i příslušenství jako například integrovanou stínící techniku (ALU SCREEN nebo ALU EF+), alarm či bezpečnostní zasklení apod. Zajímavou novinkou letošního roku je topné sklo.

Nyní jsou okna PROGRESS nabízena se speciálními balíčky vylepšující funkčnost zvolených výrobků. Zákazník, který si objedná okna PROGRESS do 31. 8. v minimální hodnotě 100 tisíc Kč, může získat bez příplatku podkladový profil ULTRAFOAM, který zlepšuje tepelnou izolaci spodní části okna, nebo může dát v rámci ceny přednost izolačnímu modulu, jenž bude vložen do všech profilů a křídel bez statického armování apod. Specialitou firmy jsou také velmi populární HS portály či další systémy velkoformátových posuvných dveří. Kromě plastových oken PROGRESS nabízí DAFE-PLAST rovněž luxusní celohliníková okna nejvyšší kvality a maximálních stavebních rozměrů. Zákazník tak může získat maximální komfort a zcela jedinečný styl. Všechny další informace naleznete na www.dafe.cz nebo přímo v showroomu firmy nedaleko Jihlavy.




 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.