logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejlepší chladicí řešení pro vaše potřeby - Trane ČR

Dočasné chlazení nebo topení - Trane ČR

Hledáte spolehlivého dodavatele vysoce kvalitních chillerů, vzduchotechnických jednotek a tepelných čerpadel? Společnost Trane ČR vám tyto možnosti nabízí a navíc si vše můžete jednoduše půjčit!

Letní měsíce jsou výzvou pro každého, kdo potřebuje dokonalé chlazení. Ať už se jedná o navýšení výkonu chlazení nebo zajištění zálohy pro stávající zařízení, zapůjčení chladicího zařízení od společnosti Trane ČR je ideálním řešením. Naše jednotky jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální komfort a spolehlivost v každé situaci.

Navíc, kromě chladicích jednotek nabízíme také veškeré potřebné příslušenství ke každému zařízení. Máme pro vás k dispozici hadice, textilní rukávce, potrubí a kabeláž, abyste měli kompletní a funkční systém přímo při ruce.

Jednou z výhod zapůjčení je, že se nemusíte starat o pravidelné servisní a revizní náklady. Naše profesionální servisní služba je k dispozici 24/7, včetně možnosti výměny jednotky v případě poruchy. Vaše pohodlí a spokojenost jsou pro nás na prvním místě.

Společnost Trane ČR je synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti kompresorového chlazení a vzduchotechniky. S našimi vysoce kvalitními zařízeními a možností zapůjčení zaručujeme optimální výkon a komfort pro vaše prostory.

S Trane ČR máte jistotu, že získáte to nejmodernější a nejspolehlivější dočasné chlazení nebo topení, protože my máme čím a víme jak.

Už se nemusíte trápit nepříjemným horkem. Spolehněte se na profesionály od společnosti Trane ČR.

Více informací


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.