logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

DELTA Group je certifikována jako „zaměstnavatel přátelský k rodině“

DELTA Group, jež soustřeďuje ve svém mezinárodním týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb, získala ocenění „Zaměstnavatel přátelský rodině 2023/24“ udělované rakouskou státní známkou kvality.

Doris Gardavsky a Reka Tanczos převzaly v Rakousku toto uznání za celý mezinárodní tým společnosti, který se stará o lidské zdroje a firemní kulturu. Udělení proběhlo ve Vídni dne 29. ledna 2024 a oceněno bylo celkem 112 organizací. Doris Gardavsky zdůraznila význam zaměstnanecké pohody a rovnováhy mezi prací a rodinou pro úspěch firmy. DELTA Group se zavázala k hodnotám jako společenská odpovědnost, podpora jednotlivců i týmu, udržitelnost a ocenění druhého člověka.

Erik Štefanovič, jednatel DELTA Group ČR, podtrhl při příležitosti získání tohoto ocenění, že rovnováha mezi prací a soukromím může být klíčovou konkurenční výhodou při získávání kvalifikovaných zaměstnanců do týmu DELTA.

Více informací


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.