logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

OKIN FACILITY slaví 30 let na trhu. Sází na moderní technologie, roboty a AI

Společnost OKIN FACILITY slaví 30 let od svého založení. Původně malá česká firma se rozrostla do šesti zahraničních zemí a k letošnímu roku hlásí obrat 1,4 miliardy korun.

Z firmy pod vedením Michala Jelínka později vyrostla nadnárodní společnost, kdy mezi lety 2003 až 2011 vstoupila na Slovensko, Ukrajinu, do Bulharska, Polska a Rumunska.Do budoucna se plánuje ještě více orientovat na inovace v technologiích, jako jsou robotizace nebo IoT.

Systém Service desk mezinárodním standardem

Společnost OKIN FACILITY funguje v současnosti v rámci dvou významných skupin v Česku i zahraničí. Společně s OKIN BPS (Business Process Services) tvoří od roku 2007 významnou část skupiny OKIN Group. Na mezinárodní úrovni je od roku 2008 členem a zároveň podílníkem v European Customer Synergy. „Vstup do mezinárodní aliance ECS byl pro nás důležitý k získání silné pozice na zahraničních trzích facility managementu,“ přibližuje Jaroslav Vaněk, CEO OKIN FACILITY a doplňuje: „Naše postavení je už natolik klíčové, že náš interní systém Service desk se v zahraničí stal standardem pro systémy facility managementu,“

Investice do technologií a stěhování

„Díky robotizaci můžeme nabídnout mnohem větší rozsah služeb s maximální efektivitou. Nejen proto vidíme v inovacích jako IoT, umělá inteligence či již zmíněná robotizace budoucnost,“ říká k plánům společnosti Vaněk. Rozrůstající společnost se se svými 2 200 zaměstnanci mnoha generací plánuje v průběhu listopadu stěhovat do budovy Diamond Point na pražském Florenci. „V budově si již dlouho držíme pár míst, ale nyní jsme se tam rozhodli celou společnost sestěhovat,“ vysvětluje Zdeněk Kulhánek, CEO OKIN FACILITY CZ.

Více informací


OKIN FACILITY
logo OKIN FACILITY

Již 30 let přinášíme celé řadě významných lokálních i mezinárodních klientů služby integrovaného facility managementu na základě Solutions Partnershipu. Působíme v šesti evropských zemích a neustále rosteme. S využitím moderních technologií efektivně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.