logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

V Jihlavě se již buduje Horácká multifunkční aréna

Zdroj vizualizace: Magistrát města Jihlava
Zdroj vizualizace: Magistrát města Jihlava

Delta Projektconsult / DELTA Group ČR jako vítěz výběrového řízení na dodavatele služeb v oblasti „správce stavby“ koordinuje výstavbu největšího jednorázového investičního projektu města Jihlava.

„Pod naším projektovým vedením vyroste v Jihlavě nová multifunkční aréna za téměř 2 miliardy korun. Bude sloužit nejen hokeji a dalším sportům, ale také kulturním a společenským akcím v kraji Vysočina,“ komentuje největší jednorázový investiční projekt města Jihlavy Zbyněk Kovář, obchodní ředitel společnosti DELTA Group ČR. Demolice byly zahájeny již v průběhu srpna, v září byly současně zahájeny i první kroky výstavby. Dokončení stavby je plánováno na září 2025. Tento projekt koordinujeme ve sdružení společně s partnerem FETTERS management.

Nová multifunkční aréna nabídne kromě zázemí pro bruslařské a halové sporty také výjimečnou atletickou běžeckou dráhu nejen pro profesionální sportovce, ale rovněž pro veřejnost. Dráha je výjimečná svým umístěním na střeše jednoho ze čtyř objektů. Celý komplex zahrnuje i další komerční prostory jako například pivnici, posilovnu, tělocvičnu, síň slávy, 13 gastro provozů, technické zázemí pro sportovce, ale i kulturní akce včetně ubytování v nárožním objektu.

Detaily o projektu


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.