logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kaldewei je prvním odběratelem bluemint® Steel se sníženým obsahem CO2

Kaldewei je prvním odběratelem bluemint® Steel se sníženým obsahem CO2 od výrobce Thyssenkrupp Steel

Špičkový výrobce koupelnového vybavení Kaldewei ohlašuje novou éru udržitelných koupelen. 6. října 2021 generální ředitel Franz Kaldewei osobně objednal první dodávku bluemint® Steel u thyssenkrupp v Duisburgu. Bluemint® Steel je ocel se sníženou bilancí CO2 od výrobce Thyssenkrupp Steel s redukcí emisí o 70 procent.
Franz Kaldewei zdůrazňuje význam této průkopnické objednávky: „Ocel bluemint® Steel dává nám i našim partnerům jistotu, že již dnes můžeme použít nejkvalitnější ocel s nízkou emisní intenzitou CO2.“ To je velmi důležité zejména pro dosažení klimatických cílů Kaldewei zakotvených v iniciativě Science Based Targets, jež jsou rovněž předmětem Pařížské klimatické dohody. „Pokud jde o téma udržitelnosti, byl Kaldewei se svými koupelnovými řešeními ze smaltované oceli vždy průkopníkem ve svém oboru. A nyní jsme prvním výrobcem na světě, který zpracovává bluemint® Steel od Thyssenkrupp.“

Ocel s nízkou intenzitou CO2 je přitom třetím nejdůležitějším stavebním kamenem na cestě k udržitelnému, klimaticky neutrálnímu zaměření Kaldewei. Dlouhá životnost 30 a více let a stoprocentní recyklovatelnost materiálu smaltovaná ocel jsou silnými argumenty hrajícími ve prospěch koupelnových řešení Kaldewei. „Snížením emisí CO2 při výrobě oceli odstraníme poslední překážku k tomu, abychom našim zákazníkům mohli nabídnout špičkový produkt, který spojuje moderní luxus ve formě ušlechtilého materiálu a neotřelého designu s udržitelným myšlením a jednáním.

Více informací


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.