logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nátěry Carboline - technické řešení pro náročné

Nátěrové systémy Carboline Coatings představují unikátní systém ochranných nátěrů pro průmyslové využití i pro aplikace na místa vyžadující skutečně vysokou funkčnost.

Právě vyřešení náročných aplikací stálo u zrodu nátěrových systémů Carboline Coatings a i po více než 70 letech je cíl značky jasný - poskytovat řešení pro náročné problémy. Stejně jako je globální obliba nátěrů Carboline, tak i český zákazník může tento unikátní systém využít. Společnost CLUB MARK BARVY poskytuje nejen ucelenou nabídku produktů Carboline, ale také vám dokáže při výběru nejvhodnějšího typu nátěru poradit.

Ochranné nátěry pro různé využití

Potřebujete vysoce výkonný nátěr pro oblast petrochemického průmyslu, energetiky, hutnictví, strojního zařízení, těžby a skladování ropy, lodní dopravy, konstrukcí nebo odpadového hospodářství? Pak jsou nátěry Carboline tím pravým řešením. V několika produktových řadách najdete vše, co pro ochranu povrchů v náročných podmínkách potřebujete.

Nátěry Carboline


CLUB MARK BARVY, s.r.o.
logo CLUB MARK BARVY, s.r.o.

Nechte své výrobky mluvit za vás díky kvalitním a odolným základním a vrchním nátěrům. V CLUB MARK BARVY, s.r.o. víme, že je důležité zaujmout nejen na první pohled, ale zaručit také trvanlivost a odolnost nátěrů. Nátěrové systémy z naší nabídky jsou proto ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.