logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

GSM CITY AUTOPARK Pro v antivandal provedení zamezí úmyslnému poškození

Nebezpečí poškození prvků vjezdových systémů je relativně vysoké - nejen povětrnostními vlivy či projíždějícími vozidly. Časté jsou i případy pokusů o úmyslné poškození terminálů a závor.

Reklama

Automatizované vjezdové systémy šetří významnou část facility nákladů. Srovnání pořizovacích a servisních nákladů s původními náklady na mzdy a správu vyznívá vždy ve prospěch moderních systémů. Při zvažování investic do nového systému je důležité zvážit nejen kapacitu parkovacích prostor, ale také způsob použití a umístění „hardwaru“, zejména sloupů a závor. Zvlášť v obchodních centrech může docházet k jejich poškozování, ať již nechtěným najetím vozu nebo přímo úmyslným poškozením.

Účinnou metodou, jak omezit případné škody, je v případě systému AUTPARK Pro provedení ANTIVANDAL. Tato varianta spočívá v konstrukčních úpravách a zejména použití zesílené nerezové oceli. Klíčové prvky hardwaru jsou pak zásadně odolnější proti oděru či poškození vozidly a prakticky nezničitelné v případě, že se je snaží kdokoliv poškodit „běžným“ způsobem..

Jaké jsou hlavní výhody systému AUTOPARK Pro?

AUTOpark PRO dnes představuje nejmodernější systém založený na provozu parkoviště přes datovou stanici s možností neomezeného množství vjezdů/výjezdů a platebních terminálů. Je vhodný pro velkoobjemová parkoviště, parkovací domy, obchodní centra a supermarkety.

Základní prvky (vjezdové a výjezdové terminály, automatické závory, pokladny atd.) jsou přirozenou součástí každé dodávky. Použitím prvků s vysokou funkcionalitou lze systém rozšířit na míru každému projektu - naváděcí systém na volná místa, pojení s ovládáním a administrací vstupů, správa čipů/karet/lístků, vzdálená správa i servis, atd.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.