logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Navrhujte přesné projekty s pomocí BIM dat

Udržujte stabilní rychlost své práce díky datově nenáročným BIM datům od Grundfos.

Naše BIM data jsme přizpůsobili vašim potřebám a současně jsme snížili jejich velikost na nezbytné minimum. Stačí si na našich webových stránkách vybrat produkt a stáhnout si příslušná BIM data. Tak jednoduché to je!

Data BIM v optimální velikosti

BIM (Building Information Modeling) neboli Informační model budovy - je digitální model, který popisuje vybranou budovu a její charakteristiky. BIM slouží jako databáze informací o budově po celou dobu jejího životního cyklu od prvotního konceptu až po odstranění stavby. Grundfos navrhl své BIM data tak, aby vyhovovaly potřebám a preferencím projektantů, zadavatelů, provozních a facility manažerů a dalších zainteresovaných stran.

Naším cílem bylo, aby BIM data obsahovala základní a důležité informace o produktech. Data, která vám pomohou s vaším projektem, rychle je stáhnete a přidáte k projektu. Pomohou vám v oblasti el. napájení, napojení na potrubí, simulací prudění kapalin apod.
Současně jsou naše BIM data přizpůsobená hlavním standardům a pokynům platným po celém světě.

Stáhněte si BIM data od Grundfos


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.