logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Náhradní plnění 2021 od D.I.SEVEN SERVICE

Jak můžete splnit náhradní plnění v roce 2021?

Reklama

Služby, které Vaší společnosti mohu v rámci náhradního plnění zajistit, jako například bezpečnostní služby, úklidový servis, ochrana osob a majetku, pomohou zajistit bezproblémový chod firmy. Takto vynaložené náklady jsou oproti odvodu do státního rozpočtu efektivněji využity.

Díky tomu, že zaměstnáváme více než 50 % OZP zaměstnanců, poskytujeme podpůrné činnosti v rámci náhradního plnění. Každá společnost řeší na denní bázi úklid, zabezpečení, údržbu nebo office management. Taková činnost vyžaduje nejen finance na mzdy, ale je spojena i s řešením administrace, personalistiky a vyžaduje především čas. Čas je v dnešní době vzácný, a díky outsourcingu podpůrných služeb, ho můžete věnovat předmětu svého podnikání.

POVINNÝ PODÍL OZP: FIRMY S 25+ ZAMĚSTNANCI

Povinný podíl splníte těmito způsoby nebo jejich kombinací. 4% zaměstnávání OZP odběr služeb v rámci náhradního plnění za 1 OZP:

7 x 34 611 Kč = 242 277 Kč

odvod státu za 1 OZP:

2,5 x 34 611 Kč = 86 527,5 Kč

D.I.SEVEN SERVICE Vám zajistí například tyto služby a to v rámci náhradního plnění (služby je možné kombinovat a sestavit si tak praktický balíček na míru):

  • Úklidové služby
  • Recepční služby
  • Ochrana osob i majetku
  • Zabezpečení akcí
  • Vzdálený monitoring
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.