logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Náhradní plnění 2021

Již teď si můžete orientačně spočítat kolik ušetříte v roce 2021.

Jak můžete splnit náhradní plnění v roce 2021?

Díky nákupům služeb a výrobků od firem, které zaměstnávají pracovníky OZP, podpoříte nejen jejich práci, ale navíc i dosáhnete daňové úspory ve formě náhradního plnění. Pro náhradní plnění doporučujeme služby naší dceřiné společnosti D.I.SEVEN FACILITY s.r.o..

Služby, které Vaší společnosti mohu v rámci náhradního plnění zajistit, jako například bezpečnostní služby, úklidový servis, ochrana osob a majetku, pomohou zajistit bezproblémový chod firmy.

Díky tomu, že zaměstnáváme více než 50 % OZP zaměstnanců, poskytujeme podpůrné činnosti v rámci náhradního plnění. Každá společnost řeší na denní bázi úklid, zabezpečení, údržbu nebo office management. Taková činnost vyžaduje nejen finance na mzdy, ale je spojena i s řešením administrace, personalistiky a vyžaduje především čas.

Jak lze splnit povinný podíl pomocí náhradního plnění?

Povinný podíl splníte odběrem služeb ve výši 7 násobku průměrné měsíční mzdy za I.-III. čtvrtletí 2020. Za rok 2020 byla průměrná měsíční mzda 34 611 Kč. Ke splnění povinného podílu za jednoho nezaměstnaného OZP tedy vaše firma odebere služby ve výši 7 x 34 611 Kč tedy 242 277,- Kč.

Služby, jako jsou např. úklid kanceláří, recepční služby, ostraha na vrátnici, správa a údržba budov, jsou servisem, který podporuje bezproblémový chod a provoz organizací. Tyto služby Vám připravíme na míru tak, jak to bude vyhovovat Vám, proto k omezení provozu Vaší organizace ani nedojde.


D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.
logo D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.

Specializujeme se na Facility management, Property management a Energy management pro: - Administrativní budovy - Obchodní centra - Průmyslové a výrobní budovy a haly - Logistická centra - Bytové domy - Hotely - a další typy budov Poskytujeme komplexní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.